7 Eylül 2009 Pazartesi

Ekran Başına !!


Efsane program 'Bay Tahmin' ekranlara geri dönüyor. Evet evet ne kadar güzel bir haber değil mi? Özlemiştik onları gerçekten, televizyonlarımızın böyle bir ikiliye ihtiyacı var. Gecenin 3'ünde evde bitarafımız donsa da oturup ekran başına izlerdik. Muhabbetleri, her konu hakkında atıp tutmaları, futboldan zıt yönlere sapmaları derken Murat Özarı-Fikret Engin ikilisi Erman-Şansal ikilisini dahi solladı. 11 Eylül Cuma gecesi Tv8 ekranlarına geri dönüyormuş. İlk programdan fazlasıyla reyting alacaklarına şüphem yok. Bakalım bu sefer ne gibi ilginç mailler ile karşılaşıp hangi yaran muhabbetlere şahit olacağız.

Bay Tahmin demişken şu efsane replikleri de paylaşmadan olmaz..
M.Özarı: Kimin şarkısıydı o 'Paramparça' ??
F.Engin: Bi tane var ya abi kendini boksör sanıyo.
M.Özarı: Haa Teoman.. Herkese tak tuk çakıyor, muhabirlerde bakıyorlar.
O Teoman'ı n'aparım ben biliyo musun? Teoman sana benim yanımda vuracak var ya..
Arabanın torpidosuna sokarım onu..

1 yorum:

Zanshin dedi ki...

Murat Özarı'ya Alpay Özalan'ı hatırlatmak istiyorum. Yıllar önceki olay şöyle gerçekleşir;
Alpay bir antrenman sonrası Murat Özarı'yı görür ve ona "sen gel bakayım bi buraya, neler diyosun/yazıyosun lan sen, bıdı bıdı bıdı... gel lan buraya, göstericem ben sana." (bunları söylerken Murat Özarı'nın üzerine yürüyor ve yakalamaya çalışıyor)

Bu sırada şimdilerin atıp tutan televizyoncusu yüzünde acınası ve diğer muhabirlerden medet umar bir ifadeyle yiyeceği dayağın düşünerek tırıs tırıs aradan kaçmaya çalışıyordu.

Kendisine selamımız olsun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...