26 Eylül 2008 Cuma

Ellis Cezaya Kaldı


Monta Ellis.. Golden State'in bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda takımı eline teslim ettiği isim Ellis ancak off-season'da gündemi sık sık meşgul eden oyuncu aynı zamanda Warriors adına.

Ellis yazın hemen başında takımın en önemli ismi Baron Davis'in gönderilmesiyle gemide adeta kaptanlık konumuna geçti ve takımın guard pozisyonundaki yegane isim oldu. 6 yıl 66 milyon dolarlık yüksek meblağlı bir kontrata imza atan Ellis için hava hoştu. Ta ki bir aya kadar sakatlık haberi gelene kadar. Ellis bileğinden sakatlanmıştı ve 4 ay basketbol oynayamayacaktı.

Ellis ilk açıklamasında antrenmanda sakatlandığını söylemişti. Sonra açığa çıkan bir kaç gelişme ile Ellis'in basketbol oynarken sakatlanmadığı saptandı. Ellis'de bunun üzerine korktuğunu ve bu yüzden bu tip bir yalan söylediğini açıkladı. Son olarakta Ellis'in motorsiklet kazasında sakatlandığı öğrenildi. İsmini vermek istemeyen bir görgü tanığı olayı teyit etmiş.

Mullin'in ne yapacağı merak konusuydu Ellis hakkında. Golden State'in kontratını fshetme hakkı vardı. Oyuncunun bu tip bir sorumsuzluğu ve eline teslim edilecek bir takım vardı söz konusunda. Mullin kontratını feshetmeyeceklerini ancak yüksek miktarda ceza vereceklerini söylemiş. Ne kadar ceza verse azdır..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...