21 Eylül 2008 Pazar

Tatlının Üzerine Kaymağı da Geldi


Fransa'yı deplasmanda yenmeyi başardık hemde Hidayet'siz bir takımla. Ne kadar gurur duysak az Milli Takım ile. Maçlar başlamadan nasıl baş edeceğiz bu grupla bu takımlarla diye düşünürken tek tek hepsini geçmeyi bildik. İnanılmaz bir form yakalandı, kazanmaya alıştık ve bu akşamda Fransa'yı dize getirdik bir kez daha.

Maçı izleyemedim Fenerbahçe maçı dolayısıyla. Son periyotta aklıma düştü maç ve başabaştı. Arada zap yapıp izlemeye çalıştım. Kerem cidden tempoyu belirleme açısından önemli bir isim ve bu maçtada izleyebildiğim kadarıyla önemli işler yaptı kırılma anlarında. Parker yine coşmuş bize karşı 37 sayı ile ama onun elinde olmayan hücumlarda Fransa sıfır'dı yine. Son hücumlarda basket bulmaları gereken anları atladılar hep..

Neyse bu galibiyet 5 galibiyetlik bir tatlının üstüne kaymak gibi geldi. Tekrar teşekkürler milli takıma. Mesajı verdiler Avrupa'ya ve herkese. Ancak Avrupa Şampiyonası'na daha bir yıl var hemen hemen ve bu form grafiği bu istek gelecek yıl da olur mu bilemem.. İnşallah yine hüsranla dolu bir turnuva izlemeyiz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...