21 Eylül 2010 Salı

En Büyük Umut

Bütün taraftarın yüzünü yıllar sonra güldürmüştü, Tyreke Evans geçen sene. Kings, onun ve onun etrafında şekillenen takım sayesinde ligde yıllar sonra Play-Off mücadelesinde olabilecekmiş gibi görünmüştü. Sonra Kevin Martin döndü, Westphal topu martin'in eline verdi ve onu Teksas'a gönderene kadar çoktan Play-Off yarışının dışında kalmıştı. Ama önemli değildi bu. Taraftar için asıl önem arzeden şey Tyreke Evans'tı.

Evans'ın geçen yıl üstlendiği liderlik ve oynadığı oyun Kings camiasına o kadar umut verdi ki bu yaz bomboş salary cap'ine rağmen büyük av peşinde koşmadı Kings. Sadece gelecek yaz büyük bir kontratının sonuna geleek olan Samuel Dalambert'ı aldılar. Üstelikte yıllardır bir türlü istikrar yakalayamamış olan Spencer Hawes'un yerine. Gelecek yaz iyice bomboş hale gelecek bir salary cap'e rağmen kimse yaz hamlelerinden bahsetmiyor.

Gelecek yaz Tony Parker gibi bir süperstarın serbest kalıyor olması pek de umurumuzda değil. Topu dışarıda Tyreke'nin elinden alacak bir oyuncuya karşıyız taraftar olarak. Aslında bir star yerine 4 numaraya ve benche sağlam oyuncuların doldurulmasını istiyoruz sadece. Çünkü Evans'ın süperstar olmasını bekleyeceğimiz süreci, yazın gelecek bir yıldızı tercih ediyoruz.

Çünkü Tyreke Evans en büyük umut...

1 yorum:

Kaan Mert dedi ki...

sen kings'i hepimizden iyi takip ediyorsun ve bu adamın gelişimine gün be gün şahit oldun. bu sene bir üst seviyeye atlamasını ve kings'i en azından eski hatırladığım kings gibi play-off takımı seviyesine taşımasını bekliyorum. zamanla.. bu sezon olur bir sonraki sezon olur. ama evans'ın da zamanı elbet gelecek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...