31 Temmuz 2008 Perşembe

Merhabalar


Merhaba sevgili okurlar,yeni bir yüz olarak aranıza katıldıktan sonra ilk iş olarak tabii koyuldum kendimi tanıtma yazısı yazmaya.Beni daha yakından tanımak isterseniz,yazıyı okumanızı tavsiye ederim.Adım Hüseyin İlkin,soyadım Yaman.Yarışmaya Samsun'dan katılmakta olup,yakında üniversite dolayısıyla Trabzon'a gidiş yapacağım.90 doğumlu olmakla birlikte,1 nisan şakası gibi 1 nisan günü doğmuşum.Baba adı.. derken böyle uzar gider,işte kısacası kimlik kartım bu.Doğum yerimde Trabzon yazar,kütükte Bartın yazar diyerekte bu kısmı kapatıyım.


Gelelim ikinci kısma,genellikle basketbol ağırlıklı yazacağım burada.Tabii bir spor dalı diyince ilk olarak tuttuğum takım sorulur,hemen söyleyecek olursam San Antonio Spurs'tan başkası değil bu takım.Resimde de üç süperyıldızı görüyorsunuz zaten,hepsinin teker teker hayranıyımdır. Spurs maçlarını kaçırmayı sevmem,bu sene burada bol bol Spurs yazısı göreceksiniz kısacası benim yüzümden.Belki şampiyonluğa uzanır bir tek yılda daha bu maçlar,göreceğiz sezon içerisinde.Bu arada Trabzon'un maçlarındada tribünlerde yerimizi alacağız,birinci lige çıkma yolunda desteğimizi göstereceğiz.Trabzon'u da buradan takip edebilirsiniz.

Basketbol gibi aşığı olduğum bir spor dalı daha vardır,futbol.Genellikle futbol yazdığım bir blog var zaten,o yüzden burada futbol yer almayacak.O futbol bloguna ulaşmak için burayı tıklamanız yeterlidir.Futbol kısmında kısa kesecek olursam,Trabzonspor'luyum.Avrupa'da ise,İtalya'da Lazio,İngiltere'de Liverpool,İspanya'da Barcelona sıkıca takip ettiğim takımlardır.

Basketbol dışında,diziler ve filmler hakkında da elimden geldiğince bir şeyler karalarım burada.Hoş vakit geçirmek dileğiyle,takipte kalın.

2 yorum:

Kaan Mert dedi ki...

Hoşgeldin Hüseyin.
Uzun soluklu olarak burada yazılarını paylaşacağından şüphem yok.
Senin Spurs analizlerini az da olsa Trabzon haberlerini buradan da okuyacağız artık :D
Tekrardan hoşgeldin.

torres dedi ki...

Hoşbulduk Kaan.

Trabzonspor basket maçlarından sonra buraya resimleri aktarırım,sizde yaşamış gibi olursunuz gerçekten.Birinci lige çıkışımızı hep beraber kutlarız umarım.

Miami'nin şampiyonluklarını görmeyi nasip etsin Allah'ım,ay ne Miami'si Spurs'un =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...