31 Temmuz 2008 Perşembe

Turkish Delight vs Dream Team


Amerika-Türkiye hazırlık maçı az önce tamamlandı. Aslında skor pek önemli dğeil. 30 sayı üstü bir farkla bitti maç. Normalde yani Amerika gibi basketbolun uç noktasından bir takımla maç yapınca bu skor. Önemli olan bizim gayretimiz çabamız ve mücadelemizdi bu da birçok izleyiciyi tatmin etmiştir.

Milli takım hazırlıklarının henüz başında. Daha bir aylık süresi var Avrupa Şampiyonası Elemeleri için. Ancak Amerika'nın olimpiyatlar için hazırlanıyor ve şu dönem onların performansının yükseğe ulaşmakta olduğu dönemler.

Millilerimiz iyi mücadele etti. Özellikle ilk çeyrek ben oynanılan basketbolu beğendim. Kerem Tunçeri tempoyu düşürdü. Doğru paslarla boş adamları iyi bulduk. Top paylaşımları iyi düzeydeydi. Amerika'nın savunmadaki direnci ikinci çeyrekte arttırması ile Millilerimizin guardı düştü. Yine de iyi bir hazırlık maçıydı. Semih ve Cenk Akyol kendilerini izleyen scout'lara fena görüntü vermediler. Cenk 22 sayı ile takımımızın en skoreri oldu zaten.

Bu arada savunmada da zor anlar yaşattık Amerika takımına. Özellikle Ömer Onan ve Kerem Tunçeri'nin ön alanda yaptıkları savunma oldukça iyiydi. Ömer'in Kobe'ye karşı korkusuzca duruşu da gözlerden kaçmadı. Espn'de bu arada maç için başlığı Turkish Delight olarak atmış.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...