30 Temmuz 2008 Çarşamba

Solomon Raptors'ta


Fenerbahçe Ülker'de iki sezon geçiren ve Tanjevic ile anlaşmazlıklar yaşayıp kontratını fesheden Solomon Nba takımlarından Toronto Raptors ile anlaştı.

Solomon sezon sonunda şansını bir kez daha Nba'de denemek istediğini belirtmişti. Avrupa'da el üstünde tutulan önemli bir guard bakalım Nba'deki bu ikinci macerası nasıl gelişecek..

Toronto Raptors tercihi onun için oldukça uygun. Hem takımın Avrupai bir havası var hemde Solomon haricindeki diğer iki guard'da Avrupa'nın sayılı pg'larından. Solomon eğer egosunu kontrol eder ve tek başına öne çıkmaktansa takım oyununu ön plana çıkarır ise başarılı olur. Toronto Raptors'ta Ukic'de Nba'e bu sezon adım atacak. Hem daha önceki Nba tecrübeleri hemde Avrupa'da takımlarına kazandırdığı önemli başarılar sayesinde Solomon'un daha avantajlı olduğunu söyleyebilirim. Tabi 2. guard'lık konusunda. Calderon pg sınıfının bankosu Raptors'ta.
Neyse lafı fazla uzatmayayım. Solomon kendini gösterebilecek en iyi takımlardan birinde. Umarım onun için en iyisi olur.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...