31 Ekim 2008 Cuma

Bynum Kontratı Kaptı


4-5 hafta kadar önce Bynum'un menajerinin yaklaşık 80 milyonluk bir kontrat istediğini belirtmiş ve Kasım'dan önce kontrat yapmazlar ise Drew'in sene sonunda sınırlı fa olma ihtimalinin olduğunu söylemiştim.

Lakers 4 yıl 58 milyonluk bir kontrat ile Bynum'u takımda tuttu. Şimdi Bynum lige katıldığı sezondan beri gelişim göstermiş geçen sene de Lakers pota altında zirve yapmış bir isim ancak sezonun yarısını sakat geçirdi ve takıma yeni katılan Gasol ile oyunu ne yöne gidecek bunlar merak edilen sorulardı.

Lakers kontrat işini sezon sonuna bırakabilirdi. Neden? Ee işte dediğim gibi Bynum'u ne olursa olsun yeniden tartma ve gözlemleme şansları olacak ona göre bir karar verebilirlerdi. Her ne olursa olsun Bynum takımda kalırdı zaten. Lakers takımda tutmayı kafasına koymuşsa tutar bırakmazdı. Bir diğer yanı ise Bynum'un şu kontratından sonra yatışa geçme ihtimali. Yatış ağır oldu farkındyım ama en azından bir rahatlama olacaktır. Gelecek 4 yıl için kendisini garanti altına aldı..

Neyse Lakers için önemli bir hamle. Bynum dediğim gibi gelişimine halen daha devam edebilecek olan ve en azından 15-10 gibi istatistikleri garantilemiş olan biri. Lakers'ın gelecekteki planları onun üzerine ve o da yanıltmayacaktır kendisine güvenenleri.

1 yorum:

Berkan Karadurmuş dedi ki...

Zaten 80-85 MD gibi bir kontrat verilmesine ihtimal vermiyordum. Bu adam daha 35 iyi maç oynadı. Daha ne olacağı belli değil bence.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...