15 Kasım 2010 Pazartesi

Nba'de Bugün - 14.11.2010


Hafta içinde Denver'a kaybettikten sonra evinde Suns karşısında moral arayan Lakers bu maçta da umduğunu bulamadı. Gerçi kötü bir oyunla kaybetmediler. Maçın ilk yarısını izledim oyuna hükmeden taraf genelde Lakers'tı ancak ikinci devreyle başlayan Suns'un üçlük yağmuru durmak bilmemiş. Maçı 22 üçlük ile tamamladı Phoenix. Bunlardan 7'sini atan Jason Richardson maçı 35 sayıyla tamamlayarak galibiyette başrolü oynadı. Suns'un 22 üçlük bulduğu gecede Hedo'da 5 üçlük isabeti ve 17 sayısı ile galibiyete katkı sağladı. Ayrıca bu 17 sayının yanında yaptığı 5 asist çok yönlülüğünü de ortaya koyuyor. Lakers'ta Odom-Gasol ve Kobe'nin sezon başından beri etkili performansları sürüyor. Dün yine bu üçlü istatistik kağıdını doldurmuş ve takımını taşımış ancak Suns'un bu ekstra gününe denk gelmeleri onları bir galibiyetten etmiş.

Sixers-Bucks-Warriors-Wolves ve son olarak Rockets. Knicks'in kötü gidişi halen sürmekte ve son beş maçını kaybeden Knicks bunların 3'ünü de taraftarlarının önünde Msg'de kaybetti. Henüz bir Nyk maçı izlemedim ve işin savunma kısmında bu kadar eksik olmalarının sebebi ne merak ediyorum. Amar'e her maç skorda takımını bir şekilde sırtlıyor ama aynı başarıyı savunma kısmında gösteriyor mu ki? Bir hafta önce bir anda parlayan Douglas bu maçı 1/11 şut yüzdesi ile tamamlamış. Rockets ise Yao Ming'in eksikliğinde çıktığı iki maçı da kazanma başarısı gösterdi. Brad Miller'ın pivot olarak sahaya çıkığı Rockets'ta Martin ve Scola'nın performansları takımı galibiyete taşıdı. Rockets biraz olsun rüzgarı arkasına aldı ama ay sonuna kadar zorlu ekiplerle mücadele edecekler.

Batı Turnesi'nde bulunan Pistons zor günler geçiren Kings'e konuk oldu. Üst üste dört maçından yenilgi ile ayrılan Kings'e bir darbe de Pistons'tan geldi ve kralların serisi beşe yükseldi. Pistons ise hatırladığımız üzere lige 0-5 ile başlamıştı. Ondan sonra oynanılan 5 maçta alınan 4 galibiyet var ki Pistons'un yavaş yavaş form tuttuğunun göstergesi bu. Stuckey dün gece çok çalıştı maçı kazandırmak adına takımına. Stuckey 17 sayısının yanına 7 asist ekledi. Rip Hamilton maça iyi bir giriş yapmıştı ancak performansını maçın geneline yansıtamadı. Detroit'te son anlarda sahneye yine Ben Gordon çıktı ve üçlüğü ile maçı kazandırdı. Gordon maçı da 16 sayı ile tamamladı benchten gelerek. Kings cephesinde ise ilk devre ortalıklarda gözükmeyen ancak ikinci devre Kings'in geri dönüşüne ön ayak olan Evans iyi performansını son anlarda göteremedi. 9/21 gibi bir yüzde ile oynayıp bol bol şut kaçırdığını da söylememiz gerek. Buna karşın beklenmedik isimler sahneye çıktı ve Kings'in maç içinde kalmasını sağladı. Landry ve Head'in performansları ile Kings maça tutundu. Ancak maçın sonunda iyi oynayan taraf Detroit oldu ve kazanmasını bildiler.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...