31 Temmuz 2008 Perşembe

Reklamlar #1


Reklam garip şey aslında. Hem reklamlardan nefret ederiz yada daha doğru bir ifadeyle pek sevmeyiz ancak bazı reklamlar var ki artık illallah dedirtti.

En basit örnek genelde 'Tanıtıcı Reklam' adı altında tam reklamlar bitti derken karşımıza çıkan ve 4 dakika boyunca 'Kosla Vanish Oxi Action Max' denen reklamdan bahsediyorum. Yahu bu deterjan mıdır nedir adını ne kadar uzatırsanız uzatın 'Kosla' olarak kalacak. Çimen lekesi, kahve lekesi vs diyerekten reklamdan artık tiksinmemi sağlayan pembe t-shirt'li kıl adamda reklama ayrı bir hava katıyor yani.Bir an önce kaldırılsın ekranlarımızdan.

Bir ikinci reklam da 'Recebin Tavuğu' adı altında çıkan reklamlar. Recep İvedik karakteri Türk Sinema Tarihine geçmiş büyük gişe başarısı yakalamış bir karakterdir.Eyvallah. Ama filminin, fragmanının, çeşitli skeçlerinin sürekli tv'lerde gösterilmesinden sonra bir de bunun üstüne bu reklam kampanyasının çıkması artık yeter dedirtiyor bana. 3-4 dakikalık kısa Turkcell skeçleri iyi-güzel bende beğeniyorum ancak bir kere izlerim iki kere izlerim fazlasını kaldıramıyorum artık.
Bir zamanlar yine pek tutmadığım Cello-can'ları özler oldum yani.

1 yorum:

torres dedi ki...

Hayatım boyunca reklamlardan sıkılmışımdır,çoğu zaman reklam çıkınca zap yapmaya başlamışımdır.Hele film izlerken,reklam arasına girmesine tamamen karşıyım,digitürk'te ki filmleri bu yüzden seviyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...