22 Kasım 2010 Pazartesi

Haslem Sakatlandı !!


Sezona beklenilenin aksinde bir başlangıç yapan ve eleştrilen takımlar arasında bulunan Miami'de Haslem şoku yaşanıyor. Memphis Grizzlies maçında sakatlanan Haslem'in sol ayak bağında yırtık olduğu ve All-Star arasına kadar forma giyemeyeceği belirtiliyor.

Pota altında zaten sorunlarıyla ön planda olan Miami'de boyalı alan kısmında duruşu ve savunmasıyla orayı çekip çeviren yegane isimdi. Pota altında benchten gerekli sertliği getiren ve her maç double-double'a yakın istatistikler çıkartan Haslem'in eksikliği fazlasıyla hissedilecektir. Pota altındaki bu etkinliğinin, ribaunt sezgisinin yanı sıra orta mesafe şutlarıyla da tehlike arz eden bir isim Haslem. Mike Miller'ın yokluğundan daha önemli hale geldi bence şu haliyle takımda Haslem'in eksikliği.

Miami bir türlü tam kadro olamadı. Miller ve Haslem'ın varlığı ile bench rotasyonunun da verimli olaağı bariz açıktı kağıt üstünde ama bu rotasyonu henüz sahada göremedik ve Şubat'a kadar da göremeyeceğiz. Haslem'in yeri muhakkak ki doldurulmalı. Piyasada da çok isim yok tabi ama Riley'in tekrardan Dampier'e dönmesi için daha ne gibi bir olay olması gerek bilmiyorum.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...