21 Kasım 2010 Pazar

Hornets - Raptors Takası


Lige müthiş bir başlangıç yapan Hornets'te sezon daha başlamadan takas döneminde Peja'nın biten kontratının elden çıkartılacağı kesin gibiydi. Sezona da müthiş bir başlangıçla giren ve bir anda hedeflerini yukarılara çeken Hornets son günlere kalmadan erkenden sessiz sedasız Peja'nın takas işini tam da zamanında halletti.

Peja son sekiz-on günlük dönemde benchten gelerek iyi katkılar veriyordu. Dış şutları fazlasıyla can yakıyordu. Biraz olsun değerlendiği bir anda Hornets onu elden çıkartmayı başardı. Karşılığında belki de daha iyi parçalar alınabilirdi ama şu haliyle bile daha derli toplu bir takım oldu Hornets. Peja ve takıma yeni katılan Bayless'i gönderen Hornets karşılığında Jarret Jack, David Andersen ve Banks'i kadrosuna kattı.

Bayless için takıma katıldığında Paul'un arkasında fazlasıyla önemli katkı verecektir demiştim ancak bir türlü bu performansı göremedik ondan. Peja'nın yanında takasa dahil edildi ve karşılığında Jack geldi. Paul'un kenarda olduğu anlar olmak üzere yedek beş sahaya çıktığında Jack'in varlığıyla daha derli toplu bir görünümde olacak olan Hornets benchi sağlama aldı. Banks belki kadroya giremeyecek ancak Andersen biraz olsun katkı sağlayacak bir uzun. Hornets bunu değerlendirir oyuncuya Paul ile biraz değer katarsa belki bir takasa daha imza atabilirler. Çünkü Andersen ve Banks'in de kontrat sezonu ve biten kontrat almak isteyen takımlara karşı belki küçük parçalar olsa da bu isimler hamle seçeneği olabilir. Raptors cephesine bakacak olursak zaten Bosh'tan sonra ne olduğu, nereye yöneldiği belli olmayan bir takım var. Peja'nın gelişi gidişi pek etki etmez. Bu takasa sevindim Jack'in rotasyonda arkasında kalan Calderon artık ilk beşe yerleşir onu daha fazla izleme fırsatı buluruz. Bayless içinde yeni bir sayfa diyelim. Umarım burada kendisini göstererek seviye atlar.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...