2 Aralık 2010 Perşembe

Büyük Maça Saatler Kala

Yeni sezon fikstürü açıklandıktan beri 2 Aralık'taki Cleveland-Miami maçı merak ediliyordu. James'in gidişinin ardından formalarını yakan beyzbol maçında James formalı isimleri yuhalayan Cavs taraftarlarının tepkisi fazlasıyla mera kediliyor.

2 Aralık günü geldi çattı. Cavs cephesi maç boyu James'e nasıl baskı uygulayacağına dair açıklamaları yaptı bile. Oldukça kabarık bir liste var ve maç boyu bunu uygulamaya çalışacaklar. Uygulamaya çalışan taraftarlar Türk olsa yaparlar derdim ama Amerika'da basketbol seyircisi gözümün önüne gelince biraz zor olacak gibi. Ama o kin herşeyin önne geçecektir.

LeBron cephesinde de duygusal fırtınalar yaşanıyor. Sahadaki her türlü tepkiye hazır olacğaını söyleyen James asıl önemli olan 7 yıldır arabasıyla gittiği salona şimdi takım otobüsü ile gideceğini ve misafir takım soyunma odasında olacağına dair açıklamalarda bulunmuş. Fazlaca duygusal ;) Ben asıl James'in her maç öncesi gelenekselleştirdiği pudra gösterisini yapıp yapmayacağını merak ediyorum.

Cavs taraftarlarının yapmak istediklerine bakacak olursak Maç öncesi tanıtımlarda Wade-Arroyo ve Bosh yuhalanacak, takımın eski sembol ismi Ilgauskas alkışlanacak ve James'e sıra geldiğinde kahkahalarla ona gülünecek. Olabildiğince kahkaha atın diye slogan yapıyor Cavs taraftarları. Onun dışında James serbest atış çizgisine geldiğinde çeyrek çeyrek yapacakları tezahüratlara bakacak olursak;

1.çeyrek ilk 6 dakika = 'No Ring King' - Yüzüksüz Kral
1.çeyrek son 6 dakika = 'Akron Hates You' - Akron Senden Nefret Ediyor
2.çeyrek ilk 6 dakika = 'Witness Nothing' - Nike reklamına atıfta bulunarak birşeye şahit olmadık
2.çeyrek son 6 dakika = 'SideKick' - Yancı
3.çeyrek başında besteli bir şarkı var. Bilmiyorum bunu yapabilirler mi. Zor olacak sanki ;)
3.çeyrek ilk 6 dakika = 'Scottie Pippen' - İkinci oyuncu olduğunu vurgulamak için.
3.çeyrek son 6 dakika = 'Traitor' - Hain
4.çeyrek ilk 6 dakika = Delonte West maskeleriyle 'Delonteeee' tezahüratı. *
4.çeyrek son 6 dakika = Cavs lehine tezahürat. Sonunda ;)

*Delonte'nin James'in annesi ile ilişki yaşadığı ortaya atılmıştı. İlginç olacaktır ama her türlü olaya eyvallah ama bu çok çok fazla.

Durumun özeti bu. Fazlasıyla enteresan olacağı ortada. Şu hazırlandıkları tezahüratları bir bir yaparlarsa ilginç görüntüler çıkacaktır. James topu aldığında da kahkahalar yükselecek aynı zamanda salonda. Ve ön sırada olan isimler de fazlasıyla James'e kinlerini kusabilirler. Bekliyoruz maçı...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...