28 Kasım 2010 Pazar

Nba'de Bugün - 27.11.2010


* Deplasmanlar Heat için cehenneme dönmüş durumda. 7.deplasman maçında 5.yenilgilerini aldılar dün Dallas'a karşı. %50 galibiyet seviyesindeki takımlara karşı da 2-7'lik bir istatistiği var Miami'nin. Hücumdaki sorundan tutun da pota altındaki soruna kadar herşey mevcut takımda. Dün Dampier 8 dakika süre buldu ilerleyen maçlarda daha da süresi artacaktır ancak birşeylerin değişeceğini söylemek zor.

* Dallas ise Spurs deplasmanından sonra b2b maçında önemli bir galibiyete imza attı. Dirk'in yanında yine yan parçalarından da katkı alınca Dallas'ın işi kolaylaşıyor. Dünkü maçta özellikle Butler'ın 23 sayısı ve Chandler'ın double'lık performansı galibiyeti getirirken benchten de 39 sayılık katkı aldı Dallas.

* Q.Rich dün gece Cavs karşısında ritmini biraz olsun bulmuştu ki Wizards karşısında iyi oyununa devam etmiş. Pota altında Howard etkeni ile de rahat olan Magic Howard'ın son saniye basketi ile de galibiyete uzanmış. Nelson'un son saniyede sorumluluk aldığından bahsetmiştik dün gece kötü bir tercih ile son şuta kalkmış olsa da Howard'ın takipçiliği galibiyeti getirdi Magic'e.

* Kontrat sezonundan mıdır basketbola olan özleminden midir bilemeyeceğim ama Arenas'ın güzel basketbolu izlenmeye değer. Wall'ın yokluğunda ipleri tümüyle eline alan Arenas 31 sayı 5 ribaunt 5 asist ile mücadele etti dün gece ancak fazlasıyla şut kaçırması hala bir şeylerin eksik oldğunun göstergesi.

* Bobcats-Bucks maçının sonu ilginç anlara sahne olmuş. G-Wall'ın korkusuzca iki penetresinden biri basket biri de faul ile sonuçlandı. Geriden gelerek rüzgarı arkasına alan Bobcats'ti ancak Wallace'in trnike pozisyonunda sakatlığı ve faulleri Kwame'nin kullanması ile Bucks galip gelen taraf oldu. Gooden'ın yokluğunda ilk beç çıkan Ersan'da 40 dakikada 17 sayı 9 ribaunt 6 asist ile Skiles'e iyi bir mesaj verdi.

* Chicago 2 haftalık Batı turnesi son buldu. 7 maçta alınan 4 galibiyet var. Kaybedilen maçlarda da sürekli oyunun içindeydiler ve iyi bir mesaj verdi Bulls Booer'ın yokluğuna rağmen. Denver maçında geri dönüşe rağmen maçı kaybetmişlerdi ve dün gece de maç başında geri düşen taraftılar ancak toparlanarak galibiyete uzandılar. Ömer sayı üretememiş 9 dakikada. Rose 30 sayı 7 ribaunt 7 asist ile oynasa da garip olan bir önceki maç Rose'un yokluğunda gayet iyi bir maç çıkartan Watson'un sadece 6 dakika süre alması.

* Sezona çok iyi giriş yapan Warriors biraz da zor fikstür ve Lee'nin eksikliği ile üst üste 5 yenilgi almıştı. Wolves deplasmanında Love'un 21 sayı 22 ribauntluk oyununa rağmen galip ayrılmayı bilmişler. David Lee'de bu maçla beraber takıma katıldı ancak sakatlık dönüşü ilk maçında beklenileni veremedi. Maçta dikkat çeken isim se 9 üçlük ile 30 sayı üreten ve şalteri indiren Wright oldu.

* LeBron'un yokluğuna rağmen çekirdeğini bozmayan Cavs beklenildiği kadar kötü bir görüntü sergilemiyor. Zaman zaman kopukluklar olsa da dün gece Memphis karşısında galip gelmeyi başarmışlar. Büyük maçlarda takımda sorumluluk alması beklenen ancak çok çabuk sinen Mo Williams bu maçta 25 sayı 12 asist ile galibiyeti getiren isim olmuş. Bakalım Mo bu hafta içinde Celtics ve Heat maçlarında da benzer performanslara imza atacak mı?
Heat demişken evet LeBron Ohio'ya geliyor. Perşembe gecesi 03.00'da. Bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...