1 Aralık 2010 Çarşamba

Nba'de Ayın Çaylakları: Fields&Griffin


Nba'de ilk ay sona erirken ayın çaylakları da açıklandı. Doğu'da Knicks'te sürpriz bir şekilde ilk beş başlayan ve git gide iyi performansını arttıran Fields ayın çaylağı seçilirken, Batı'da ise beklenildiği gibi bu ödüle uzanan isim Blake Griffin oldu.

Blake Griffin lige bir sene geç başladı, bir sene basketboldan uzak kaldı falan. Dolayısıyla fazlasıyla aç bir isim olarak lige girdi ve muazzam performanslara imza atıyor. Knicks karşısındaki 44 sayı 15 ribaunt 7 asistlik performansı ile başlayan haftada birbirinden muhteşem dört güzel maç çıkarttı. Son dönemde çok formda. Oynadığı oyun kadar yaşattığı görsellikle de dikkat çekiyor. Tek sorun Clippers gibi bir takımda basketbol ateşini kaybetmemesi. Cidden yazık olur öyle bir şey olursa.

Fields ise D'Antoni'nin sürpriz hamlesiyle sezona ilk beş başlayan ve şu ana kadar da yerini kaptırmayan bir çaylak. Lige Griffin kadar çok hızlı bir giriş yapamadı ve ortalamaları insana 'vay bee' dedirtmiyor olsa da ufaktan sergilediği performanslarla kendisine tav olmamızı sağladı zaten. Denver'a karşı 21 sayı 17 ribaunt ile oynadığı maç şu an için kariyerinin en dikkat çekici maçı olarak kayıtlara geçti. Ribaunt sezgisi fazlasıyla iyi olan biri Fields.

Aslında henüz ligin ilk sekiz maçında gösterdikleriyle bile Wall ciddi ciddi Doğu'da bu ünvana layık görülebilirdi ancak son maçalrda sakatlık dolayısıyla forma giyememiş olması onu bir sıra geriye itmiş osla gerek. Yine de kariyerinin henüz 6.maçında triple-double yapğtığı gerçeğini görmezden gelemiyoruz. Büyük oyuncu vesselam...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...