29 Eylül 2008 Pazartesi

Ancelotti 1-0 Mourinho


15 . dakikadan izleme fırsatı buldum maçı , Galatasaray maçını izlemedim . Her hafta TSL 'den 4 maçı da izlerdim ama bu hafta sadece Trabzonspor ve Fenerbahçe maçları ile yetindim . Beşiktaş 'ı stata gidecem diye izlemedim , Galatasaray 'ı da Milan maçını izlemek için ama ilk 15 dakikada Forum Trabzon alışveriş merkezinde olduğum için gümbürtüye gitti . Ama birşey kaçırmamışım .İlk 15 dakikasını izleyen babamdan öğrendiğime göre ..

Maçı hakeden taraf Milan 'dı . Öyle ahım şahım top oynamadılar ama yine sahaya istediklerini daha iyi yansıtan taraftı . Hücuma daha organize çıktılar diyelim , Pato 'suyla , Roni 'siyle , Kaka'sıyla .. Gerçekten iyi bir kadroları var . Bunu kullanmayada başladılar sezona kötü giriş yaptıktan sonra . Milano derbisini kazanmak önemliydi , hem moral açısından , hem de ilk haftalarda kaybedilen puanları telafi açısından . İnter ise beklentileri bir türlü yükseğe çekemedi maçta . Yedikleri gol ofsayt olsada , onu yemeseler başka bir pozisyonda yiyip 1-0 kaybetme havası vardı takımda . 10 kişi kaldılar , atılan isim Burdisso 'ydu . Severim kendisini , Fm 'de kadromda yer verdiğim isimlerdendir . Burdisso atılmasa , o son dakikalarda daha fazla yüklenebilirdi İnter . Materazzi 'de kenarda atıldı . Ne diyelim Milan 'a aldığı üç puan hayırlı olsun ..

MILAN-INTER 1-0 (79 bin seyirci/1.930 milyon euro)
Gol: Ronaldinho (M) al 37' p.t.
Milan (4-3-2-1): Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso (Bonera dal 43' s.t.), Seedorf, Ambrosini; Kakà, Ronaldinho (Shevchenko dal 39' s.t.); Pato (Flamini dal 28' st). (Dida, Cardacio, Antonini, Emerson). All: Ancelotti
Inter (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Materazzi (Cruz dal 14' s. t.), Chivu; Vieira (Stankovic dal 35' s.t.), Cambiasso, Zanetti; Mancini (Adriano dal 14' st), Ibrahimovic, Quaresma. (Toldo, Cordoba, Rivas, Balotelli). All. Mourinho.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...