3 Ekim 2008 Cuma

Tinsley Nuggets'ta (mı) ?


Denver Nuggets söylentilere göre Tınsley'i kadrosuna katarken veteran Atkins ile Steven Hunter'ı Pacers'a yollayacakmış söylentilere göre. Takasın gerçekleşmeme ihtimali de mevcut bakalım resmi açıklama gelmeden birşey söylememek laızm ama ben yine de senaryo ile ilgili görüşlerimi belirteyim.

Şimdi Tınsley için ne söylenebilir ki geçen sezon 39 maç oynamış ne yapacağını kestirmek güç. Bundan önceki senelerde tam sezon takıma katkı verdiğini söylemek güç olur. Müzmin sakat ifadesi onun için kullanulabilir. Tınsley yazını rehabilitasyon merekzinde geçirmiş ve iyi olduğunu söylüyormuş. Bakalım ne drece haklı ancak ben yine de onun eline fazlasıyla bakılmamalı diye düşünüyorum.
Pacers'ta yaz boyunca süren Tınsley mi Tj mi sorusunun cevabını tam anlamıyla netleştirdi. Takım Tj'e emanet edilecek. Ki akıllıca da olmuş Tinsley'e ne kadar güvenebilirsin zaten. Tınsley'in yaklaşık 7 milyon'luk kontratını alan Denver'da ise artık Iverson'un gidişi kesin gibi. Ona yeni kontrat vereceklerini sanmıyorum artık. İyi bir takas paketi ile elden çıkartılacaktır.

Pacers cephesinde ise Chucky Atkins artık misyonunu tamamlamış bir isim. Bu saatten sonra ondan ekstra bir şeyler beklemek zor. Yani Tj'in arkasında kısıtlı zamnalar alacaktır. Onun dışında Hunter ise kariyeri fena olmayan bir isim aslında. İki yıl önce Sixers forması giyerken oldukça başarılıydı, Denver'da köreldi. Bakalım Pacers pota altında zaman zaman süreler alır iyi değerlendirirse cidden iyi olur kendisi ve yeni takımı için.

Bu arada Indıana yerel gazetesinden bir yazar takasın gerçekleşmemiş olabileceğinden bahsetmiş. Olası da tabi bu durum. Sadece dedikodu ama cidd ibir dedikodu bu. Bakalım en yakın zamanda netleşir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...