3 Ekim 2008 Cuma

Shaun Livingston


Nba'de 30 takım mevcut.. Mübağalasız bu yaz en az 15 takımın ismi Shaun Livingston ile yanyana geçmiştir. Son olarak öne çıkan takımlar Lakers, Wolves, Blazers ve Heat idi. Livingston'un kaynaklara göre perşembe günü Heat ile anlaşma imzaladığı ve kampa katılacağı belirtilmiş.

Şimdi bakalım kampta nasıl performans sergilenir, o eski görüntüsünü parkeye yansıtırmı bilinmez ancak kariyeri sakatlıklarla geçmiş bir isim. Çaylak sezonundan itibaren sakatlık sorunları baş gösterdi Livingston'da ve en son da 19 ay önce sakatlandı ve geçen sezonun tamamı olmak üzere 1.5 sezon takım elbise ile dolaştı.

Kampta göstereceği, antrenörlere göstereceği bir ışık kontratı kapmasına neden olabilir, Spoelstra'da Livingston hakkında onu öven açıklamalarda bulunmuş bu demek oluyor ki adam topu sektirmeye başlasa kontratı vereceğiz. Wade'de '' Livingston henüz 23 yaşında ve çok genç. Takımın geleceği için Livingston iyi bir başlangıçtır.'' demiş.. Eh riskli olsa da Livingston artık iyiden iyiye Florida yolunu tuttu.

Ve evet yazıyı yayınladıktan bir saat sonra resmi açıklama geldi. Livingston, Heat ile 2 yıllık kontrat yapmış. Hayırlı olsun diyelim. 2 yıl da iyi hiç yoktan eğer tutunamazsa bir daha fazla musallat olmayacağız..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...