9 Eylül 2008 Salı

Bynum - 80 Milyon $


Bynum 5 yıl için 80 milyon dolarlık bir kontrat isteyeceği bildirilmiş. Bynum'un menajeri bu tip bir kontrata imza atmak istediklerini belirtmiş. Tamam pazarlamadır oyuncusunu öne çıkarır birşey diyemem ancak bir çıksın oynasın bakalım bu sezon ne yapacak.. Seneliği 16 milyon dolara denk gelicek ve yeni sezon başlanmadan imzalanmaz ise de Bynum yaza sınırlı free-agent olacak.

Tamam şimdi Bynum gibi bir isim Lakers için önemli hakkı da olacaktır 80 milyon dolar ama daha dün bir bugün iki.. Bu genç yaşında bu tip bir kontrat alabilir mi bilmem. Geçtiğimiz sezonun yarısını da sakat geçirmişken. İlk yarısında muhteşem performanslar gösteriyordu bu sezon Gasol ile birlikte oyunu ne yöne gidecek Lakers'ta dikkat edecektir bunlara. Sınırlı fa olsa bile Lakers zaten kesinlikle karşılayacaktır yapılan kontratları. Neyse öncelikle 80 milyon dolar gibi bi rakam bana fazla geldi.5 yıl için 50 milyon dolar gibi bir rakam olsa anlarım ama baya baya fazla. Bakalım Lakers ne gibi seçenekler sunacak kontratı için seneye..

2 yorum:

Berkan Karadurmuş dedi ki...

orum görmüştüm çok hoşuma gitti. ''Bir senelik performansıyla Howard gibi değer görüyorsa bu kadar istemesi normal'' gibi bi şeydi. Gerçekten doğru. İnanılmaz abarttılar. Çok iyi oyuncu olduğunu kabul edioyrum. Takıma faydalı olacağına da inanıyorum ama adamı bize Howard, Amare, Shaq gibi göstermeleri de enteresan.

Kaan Mert dedi ki...

Abş şyş oyuncu tamam da şimdi Lakers dahil hangi takım 80 milyon para verir sezonun yarısını kenarda geçirmiş bir adama. Bir çıksın oynasın göstersin düzeldiğini. En fazla sınırlı fa olur Lakers her türlü karşılar kontratı..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...