7 Eylül 2008 Pazar

Hall Of Fame


Lig tarihinin efsanevi pivotları Hakeem Olajuwan ve Patrick Ewing "Half Of Fame" ünvanını aldı. Ayrıca Miami'nin ortağı ve eski koç Pat Riley , Espn yorumcusu Dick Vitale, Detroit'in sahibi Bill Davidson ve bayan basketbol koçu Cathy Rush da bu ünvana layık görüldü.

Nba Tv'de Greatest Game adı altında zaman zaman yayınlanmakta 90'lı yılların Knicks ve Rockets maçları. Hakeem'i de Ewing'i de anca o zaman izleyebiliyorum. Ewing mücadele gücü üst seviyede olan ve kazanmak için herşeyi yapan biri ve Hakeemsaha içinde sergilediği oyun gözlere hitap eden ve oldukça akıllı oynayan biri. Bu iki oyuncunun Hall Of Fame seçilmesine sevindim.

Riley'de sevdiğim bir isimdir. Eh iki yıl öncesinde kazandığı şampiyonluk hala hafızamda. Canım sıkıldıkçada açar o maçları izlerim neyse.. Riley 9 kez final tecrübesi yaşamış ve bunların 5'inden şampiyonlukla dönmüş bir isim. Koçluk kariyeri tartışılmaz. Lakers ile yakaladığı başarı ardından kısa bir Knicks macerası ve günümüze kadar Heat ile devam etti koçluk kariyeri. Şimdilerde koçluktan çekildi ancak hala takımın içinde. Onun da ödülü almasına sevindim gerçekten.

Ps: Yalnız şu ödüller cidden garip duruyor. Geçen senede Phil Jackson'da bir hayli garip ve komik durmuştu. Görünce gülesim geliyor şu ödülleri.. :)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...