12 Eylül 2008 Cuma

Okullar Başladı

Okullar başlayalı 5 gün oldu ve hafta sonu tatili geldi.. Aslında Ağustos gibi yazdan yavaş yavaş sıkılmaya başlamış ve okulların açılmasını dört gözle bekler olmuştum. Arkadaşlık kavramı başka oluyor elbet okulda özlemiştim bende milleti. Neyse Eylül geldi bende o istek arzu kalmadı. Yine mi başlıyor bu nalet derken başladı ilk haftayı da bitirdik..

Çabuk geçti sanki. Arkadaşlarla uzun süredir görüşememenin acısını fazlasıyla çıkarttık. Derslerde her boş bulduğumuz anda iki geyik çevirdik oldukça iyi geçti yani ilk hafta.

Eh pazartesiden itibaren dersler başlayacak ve bu geyikleri, gerekli muhabbetleri anca 10 dakikalık tenefüslere sığdırmaya çalışacağız. Tenefüs yetmeyecek derste binbir merak içinde tenefüste gelişen olayları sorgulayacağız, kritiğini yapacağız. Ordan oraya yetişmeye çalışacağız ve dersten sıkılıp o an ilgimizi çeken ne olursa kafayı ona yoracağız. O anda hocadan azar işitmezsek iyi tabi..

Tabi birde derste uyuma problemimiz var.. Hocalar sabahın köründe kendimizi pür dikkat derse vermemizi istiyorlar. Hadi ordan. Sen bile kendini derse veremiyorken ve konunun arasına vakit geçsin diye iki muhabbet sıkıştırırken benden niye bunu bekliyorsun. Zaten alışamadık daha sabahın 7'sinde kalkmaya.. Kendi sırandan güzel yer mi var okulda uyumak için. Koy kafanı arada dinle hocayı ne diyor bu diye oldu bitti..

Neyse başladı yine okullar Haziran'a kadar çekecez. Bir de işin dersahene yönü var Öss engeli yüzünden. afta sonu birde o dert ekleniyor.. Eh ama yine de özlemişim harbiden okulumu be.. Dersler başlamasa tam süper olacaktı ama kader yapacak birşey yok :)

1 yorum:

TP dedi ki...

Okumak iyidir.Arkaşlarımız için katlanıyoruz ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...