8 Eylül 2008 Pazartesi

Parker Bilmecesi


Nba yıldızları ülkelerinin milli takımında oynadıklarında genellikle sorgulanır. Kapasite açısından liderlik açısından vs. Adamlar sezonda 82 maç yaparken ve bi dünya yol katederken takım arkadaşlarının senede 20 maç oynaması sonrasında bu tip karalayıcı eleştrileri pek sevmem, doğru bulmam.

Fransa'da da şu sıralar Tony Parker krizi yaşanmakta. Belçika maçında yedekten geldikten sonra maçı çeviren ancak bunu sorun eden yıldız guard Ukrayna maçında da verdiği yanlış kararlar sonrasında koçuyla tartışmıştı. Parker'ın çarşamba akşamı Türkiye ile oynanacak kritik maç için takımdan ayrı İstanbul'a geleceğini öğrendim maç sabahı.

Hani morali nasıl olur oynama arzusu içinde olur mu bilemem. Hoş Fransa'nın da durumu kritik bir hal aldı Ukrayna yenilgisinin ardından. Ukrayne muhtemelen rahat kazanır elçika maçını..
Bizde doğal olarak evimizde kaybetmek istemeyiz. Rakibin iç karışıklıkları varken bir galibiyet daha çıkarsak da yolumuzu yarılasak ne de güzel olur.

2 yorum:

TP dedi ki...

Zaten Parker'la biraza daha didişsin koçları Parker bir daha o varken milli takıma gelmez..

Berkan Karadurmuş dedi ki...

Böyle sorunları olsun hep. Hatta daha da artsın:) Şaka bir yana umarım performansını olumsuz etkiler. Çünkü bazı sporcular vardır olumsuz durumlardan daha iyi gaz alırlar. Umarım Parker o tip sporculardan değildir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...