13 Eylül 2008 Cumartesi

Futbol Zirvesi


Futbol konusunda son günlerde oldukça gerilimli günler yaşıyoruz. Dünya kupası elemelerine kötü bir başlangıç yaptık. Yani Avrupa Şampiyonası'nın üstünden 3 ay anca geçmiş ancak bizim milli takım yine çeşitli dedikodularla spor sayfalarında ve gündemde bir sürü gerilimli olay.
Fatih Terim'in telefonda Osman Tamburacı'ya telefonda küfür ettiğinin basına yansıması, yok efendim Emra Belözoğlu ile bir gazetecimizin arasında yaşananlar sonrasında yine basına yansıyan Emre-Gökdeniz arasında çıkan olaylar ve Gökdeniz'in takım kadrosundan çıkartılması..
Bir hafta içinde amma aksiyonu bol olay yaşanmış be..

Neyse konumuz futbolun üzerinde dolaşan bu kara bulutlar değil. Bugün Aziz Yıldırım'ın konuk olduğu Fb Tv'nin programında gündemdeki soruları ve merak edilenleri yanıtladı. Aslında ben yanıtları falanda önemsemiyorum..
Önemli olan programda gazetecilerin bulunması ve bir nevi sohbet-basın toplantısı havasında geçmesiydi programın. Eskiden sunucu İhsan Topaloğlu sorar Aziz Yıldırım cevaplardı karşılıklı. Şimdi ise daha gerçekçi bir hava kazanmış program ve basın ile bir diyalog başlamış. En azından programda görülen o.
Gazeteciler de anlam verememiş öncelikle programa çağırılmaları konusunda. Programa katılan gazetecilerin hemen hemen hepsi çağırmanıza şaşırdık diyrek teşekkür ettiler davet için. Bu da futbolun bir güzelliği işte. Böyle bir diyalog ortamı iyidir her zaman için. Kutluyorum..

Bu arada şunu da ekleyeyim. Lugano ülkesindeki hava koşulları sebebi ile dönüş yapamamış İstanbul'a ve Ankara deplasmanında olmayacak. Defansın ortası Yasin-Can'a kaldı. Allaha emanet..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...