30 Ekim 2010 Cumartesi

Günün Performansları


Gecenin en dikkat çekici performansı şüphesiz ki Rondo'nun triple-double'ıydı. 10 sayı 10 ribaunt 24 asist'lik muhteşem bir performansa imza atan Rondo'nun üç maçtaki asist ortalaması da 16.7 olarak göze çarpıyor. Boston'da Rondo'nun dışında Pierce ve Garnett'te double-double yaparak galibiyette önemli katkı sağladılar.

Triple-double seviyesindeki bir performansta Lakers'ın forveti Gasol'den geldi. Suns önünde takımını galibiyete taşıyan Gasol 21 sayı 9 ribaunt 8 asisti ile triple-double'ı kaçırdı. Kobe Bryant ise 25 sayı 7 ribaunt 3 asist ile katkı sağladı. Lakers'tan bahsederken Lamar Odom'dan bahsetmeden geçemeyiz. Lige çok hazır giren Odom 18 sayı 17 ribaunt 5 asist ile muhteşem bir oyun çıkardı.

Geçtiğimiz sezona felaket bir giriş yapan Nets bu sezona yeni kou ile iyi başlayanlardan. Nets'in guard'ı Harris ise iki maçtır takımını galibiyete taşıyan performanslara imz atıyor. Dünde Kings karşısında iyi bir maç çıkartan Harris 21 sayı 10 asist 5 ribaunt ile mücadele etti.

Oklahoma City'de lige iyi başlayan ekiplerden. Chicago karşısındaki performansını beğendiğim Westbrook dün Detroit'e karşı 17 sayı 11 asist 6 ribaunt ile oynadı. Takım arkadaşı Durant ise 30 sayı 8 ribaunt ile galibiyeti getiren isimlerdendi.


Detroit'te Ben Gordon benhten gelerek müthiş bir performansa imza attı. Detroit'in bir ara hücumda tek silahı haline gelen Gordon 32 sayılık bir performansa imza atıyordu ancak takımını galiiyete taşıyamadı. Detroit'te bir diğer guard Stuckey'de 24 sayı 9 asiste imza atmıştı.

Galibiyeti getiremeyen bir diğer isim Iguodala oldu. Evan Turner'ın tutuk kaldığı gecede sorumluluğu eline alan Iguodala, Hawks karşısında 27 sayı 10 asist 6 ribaunt ile mücadele etmesine rağmen bu performansını galibiyet ile taçlandıramadı.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...