23 Ekim 2010 Cumartesi

Nba Gündemi


  • Miami'nin şampiyonluk hamlesi olarak görüyordum Mike Miller'ı ancak geçtiğimiz hafta antrenmanda parmağından sakatlanış ve 2 ay basketbol oynayamayacakmış. Zaten dar bir rotasyona sahip olan ve Miller gibi bir oyuncuyu da bu kadroda kaybeden Heat için sezona giriş sıkıntılı olabilir. Miller'ın tarih olarak ocak başı gibi takıma geri döneceği söyleniyor.
  • Türkiye'de uzun sıkıntısı çeken ve Oberto'ya teklif dahi götüren Efes Pilsen'e kötü haber geldi. Fabrico Oberto uzun bir süredir boştaydı ve Avrupa'ya dönme planları yapıyordu. Ancak haberlere yansıyanlar Portland ile şu an prensipte anlaştığı yönünde. Umarım sakatlık laneti üzerinde olan Blazers'ta bu lanet ona da uğramaz.
  • 2007'de Portland tarafından seçilen ve bir türlü sakatlıkların peşini bırakmadığı Greg Oden'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Portland'ın şu an için Oden ile kontrat uzatmayı düşünmediği öğrenildi. Oden'ın üç senedir hiç tam sezon Portland forması giyememesinin de nedeni büyük bu konuda. Onun bu seneki performansına göre Portland'ın yazın karar vereceği konuşuluyor.
  • LeBron James'i kaybeden Cavs'ta Hickson'un gelişimi ve performansıyla önemli bir isim olacağı öngörülüyordu. Ancak yeni koç Byron Scott basına zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Hickson'u hazırlık karşılaşmalarında ilk beşte yer vermek istedikleri için denediklerini belirten Scott buna rağmen oyuncusunun hücum bilgisinin sıfır olduğunu ve konsantrasyonunu bir türlü toparlayamadığını belirtti. Hickson'un bu açıklamalardan sonra moralinin nasıl olacağı ve sezona nasıl başlayacağı ise merak konusu.
  • Ve müzmin sakat olarak son 3 sezonda akıllarda yer eden Michael Redd'in dönüş hazırlığında olduğunu belirtmekte fayda var. Şubat ayında dönecek olmasına rağmen Redd'i basketbol ateşi sarmış durumda ve hangi pozisyonda olursa olsun dönüp takıma katkı sağlamak istediğinden bahsetmiş. Redd'in zamanında kalbur üstü oyuncular sınıfında sayıldığını hepimiz biliyoruz ancak o dönemleri kapatalı uzun zaman oldu. Jennings ve Redd aynı takımda nasıl olacak merak etmiyor da değilim aslında.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...