9 Kasım 2010 Salı

Dampier Fa Oldu !!!


Eric Dampier'ın hikayesi çok garip bir hal almaya başladı. Bu yaz gittiği 3.takım olan Dampier sezonda henüz tek bir dakika süre forma giyebilmiş değil ve halen takım arıyor. Yaz başında takas olarak Bobcats yolunu tutan Dampier kulübün planları dahilinde olmadığı için serbest bırakılmıştı hemde Kwame Brown'a tercih edilerek. Komiklik de burada başlıyor aslında.

Bobcats'in bu hareketini bir çokları Heat'e kıyak olarak yorumladı ki piyasa da o dönem harıl harıl iyi bir pivot arayan Heat yönetiminin fırsat ayağına gelmişti. Dampier ile prensip anlaşması yapmalarına rağmen daha sonra bu oyuncudan vazgeçti Heat. Gerçi geride kalan maçlarda gördük ki pota altı büyük sıkıntı Heat'te ve istemedikleri Dampier'ı çok arayacaklar diye.

Sonrasında Houston ile anlaşan Dampier'ın sezon boyunca Yao'nun arkasında önemli süreler alacağını ve komple bir takım olan Rockets'in başarıya gitmesinde yardımcı olacağını söylemiştik. Ancak yine planlar tutmadı ve Rockets daha önce anlaştıklarını açıkladıklrı Dampier'ı serbest bıraktı. Yine ortada kalan Dampier oldu haliyle. Şimdilerde Suns ilgileniyormuş kendisiyle ki Dampier gelirse pota altında önemli işler yapabilir Suns'ta. Bir kere size probleminde önemli bir yol kat edilmiş olunur. Yine ilgilenen bir diğer takım Raptors olarak söyleniyor ama Dampier'ın yerinde olsam bu takıma şu günlerde gitmeyi hiç istemezdim. Dampier ile ilgilenmesi gereken ve gözle görülür bir şekilde ortada olan bir diğer takım ise şüphesiz ki Heat...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...