16 Ağustos 2008 Cumartesi

Pekin 08 - Basketbol #3

Basketbol Oyunları'nın 2. gününden beri burada yazıyorum ve süekli bahsettiğim iki takım var. Almanya ve Rusya.. Bu iki takım son maçları öncesinde olimpiyatlara veda etme tehlikesi ile karşı karşıya. Belkide ettiler detaylı puan durumlarını incelemedim.

Çin'in çeyrek final hedefi için en önemli karşılaşma Almanya maçı diyordum önceleri. Nitekim Çin bugün Almanya önünde kıran kırana geçen bir maçın sonunda 59-55'lik bir galibiyete uzandı ve çeyrek finalin kapısını araladı. Almanya'nın son maçı Amerika ile ve işleri çok çok çok zor olacak.

Bir diğer grupta ise Avustralya ve Rusya çekişmesi vardı çeyrek final için. Bugün bu iki takım karşılaştı ve Avustralya 95-80 ile galip ayrılan taraf oldu. Rusya'Nın son maçı son olimpiyat şampiyonu Arjantin ile ve onlarında çeyrek final umutları bugün ile birlikte sönmüş gözüküyor.

Grupların son günü pazartesi. Ne olacağını kestirmek zor ancak durum hemen hemen böyle olacak ve son Avrupa şampiyonu Rusya ile Almanya evlerinin yolunu bir hafta erken tutmuş olacaklar.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...