11 Ağustos 2008 Pazartesi

Pekin 08 - Yüzme


Pekin 08'de malum Atletizm henüz bşalamadı hal böyle olunca takip edilmesi en zevkli spor şu sıralar yüzme benim için.Dün Michael Phelps'in dünya rekoru kırdığı 400 metre karışık ve 4x100 serbest yarışlarını izlemek büyük keyif verdi bana. Dün de baya bi rekor kırıldı yüzmede. Rekorları görmek bile heyecan uyandırıyor insanda.

Bu sabah 05.00 saatlerinde de birbirinden güzel mücadeleler olacak. En çok merak ettiğim isim tabi ki yine Phelps. 200 metre serbest yarıfinalinde yarışacak Phelps ve bakalım yeni bir rekor daha kıracak mı ? Ayrıca Taehwan Park'da boş bir sporcu değil yüzmede. Pheps'e en yakın rakip olarak görüyorum bu sabah.

Yine en çok merak ettiğim yarışmalardan biri 400 metre bayanlar final mücadelesi. Özellikle İtalyan Pellegrini'nin ne yapacağını çok merak ediyorum. Şu sıra acayip formda.. İngiliz Adlington ise en büyük rakibi olacak. Elemelerde ikisi kafa kafaya bitirmişti yarışı.

4x100 metre erkeklerserbest finalide bu sabah programında. Daha dün Amerika takımı dünya rekorunu kırdı seçmelerini lk ayağında ve ikinci seçmede de Fransa daha 10 dakika önce kırılan rekoru yenileyecekti neredeyse. Fransa-Amerika ve hatta bunların arasına İtalya ve Güney Afrika'yı da katarsak karika bir final izleyeceğiz yine.

Türkiye saati ile öğlen 1.30 da ise ikinci program başlıyor. Final mücadelesi yok ancak erkekler 200 metre kelebek ve bayanlar 200 metre serbest seçmeleri yapılacak.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...