6 Ekim 2008 Pazartesi

Nba: Günün Maçları


Nba'de her gece ayrı bir maç var ki bende zaten her gün burada gelip maç yorumlamayı düşünmüyorum izlemeden. Bu ilk geceydi pre-season'da boxscore'lara bakarak bir iki yorum yaptım buyrun ;

Detroit 95-91 Heat - Final OT

Box'a ilk baktığımda top kayıpları dikkatimi çekti iki takım adınada. Hazırlık maçı elbet ancak fazla gibi geldi özellikle Billups gibi biri için. Bunun dışında bizim çaylak Chalmers'de 4 yapmış ee normal adamın daha ilk maçı. Magloire'a az süre verilmesine şaşırdım ama tabi ki o da denenecek daha hazırlık maçları var takımın önünde. Quinn ilk beş başlamış ancak Cook benchten gelerek yaptıklarıyla göz kıprmış ilk beş için. Bunun dışında Beasley ilk maçında oldukça verimli gözükmüş.
Yani uzatmaya bile götürmek önemli şu maçı. Kaybetmeye alışmış bir takım vardı ve yavaş yavaş tekrardan kazanmayı öğrenmemiz gerekiyor. Skoru beğendim ben.. Sırada Avrupa turnesi var iki maç üst üste Nets ile orada izleyelim görelim takımı..

Warriors 103-106 Hornets - Final

Turiaf ne yapmış öyle ya. Oldukça verimli gözükmüş ilk maçında ama lig içinde bu derece olur mu bilmem. Zaten şu hazırlık maçları bench'in kendini sezon öncesinde göstermesi için oynanmakta. İlk beş max 25 dakika rotasyonda kalırken bench önemli görevler üstleniyor. Turiaf'ta sivrilen isim olmuş benchten gelerek. Belinelli ile Azubuike'de oldukça iyi bir maç çıkartmış. Ellis'in sakatlığında guard mevkiinde Watson denenmiş ancak ilerleyen zamanda Williams monte edilir oraya.
West yine doğru işleri yapmaya devam ediyor. Geççen sene All-Star olduğunda itirazlar oldu ancak bu adam iyi işler yapmaya devam ediyor ve edecek.
Bu arada Chandler'da maçta sakatlanmış ve oyundan çıkmak zorunda kalmış ancak cidd ibir durum yokmuş.

1 yorum:

Berkan Karadurmuş dedi ki...

Lebron şampiyonluk istediği yönünde açıklamalar yapmıştı ama imkansız bence. Hatta doğuda finale çıkmaları bile imkansız. Artık doğu eski doğo değil. Çok kuvvetlendi. Boston ve Detroit dışında bütün takımları denk görüyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...